Bobbejaanland halloween leeftijd adele

Bobbejaanland tickets. Iets na 10 uur kwamen we aan bij Bobbejaanland. Het park ging om 10 uur open, dus er stonden behoorlijke rijen bij de kassas. Daarom meteen aan het begin voor jullie een tip: shop je tickets online!

Dat voorkomt lang wachten en daardoor heb je dus meer tijd over voor het park. The Fear is Real. Dit jaar zijn er opnieuw tal van Shows, Spookhuizen, Scarezones en Nocturnes. Ontdek alle informatie over Bobbejaanland Halloween 2018 hier! Op was ons laatste bezoek, dit jaar was er weinig Halloween te zien voor de leeftijd cat 1215 jaar. Ook de toffe show die we zeker graag gezien hadden was al VOLZET vooraleer je binnenkwam. Bobbejaanland is helaas bijlange niet meer wat het ooit geweest is.

Attracties zijn heel sterk verouderd, ze zouden allemaal een opknap beurt kunnen gebruiken. Over kinderland val ik al zeker niet te spreken, alle beeldjes zijn Eenmaal auto tot stilstand, vroeg ik aan de man, die achteraf Benny bleek te heten, of dit wel degelijk de parking van Bobbejaanland was, aangezien ik een aantal bedrijven Dan bij blik gooien met eigen ogen gezien werden de blikken helemaal naar achter gezet zodat ze makkelijk er van af vielen die mensen hadden prijs.

Toen wij aan de beurt waren zette hij de blikkjes meer naar voren zodat ze er moeilijker af waten te gooien. Leuk voor 9 euro mocht je n kaartje kopen voor halloween denk oke das wel leuk. Pretparken. be Ontdek onze parkgids met 100 Europese parken, blijf op de hoogte met onze nieuwsrubriek of discussieer op ons forum!

Halloween in Bobbejaanland Hoe meer zielen, hoe meer plezier. Wil je met de hele klas, je collega's, je gigantische familie of de jeugdbeweging naar Bobbejaanland?Phone: (394) 641-5149 x 1950

Email: [email protected]