Bellewaerde halloween 2018 openingsuren kruidvat

Doe je dit online, dan doe je dit met korting. Bellewaerde geeft online kopers graag wat extra voordeel mee. Is er een Bellewaerde promocode beschikbaar, dan ben je nog voordeliger uit.

Heb je aan n dag Bellewaerde niet genoeg en weet je zeker dat je vaker het park gaat bezoeken. Wellicht is een Bellewaerde abonnement dan iets voor jou.

Bellewaerde Halloween 2018 Halfweg oktober begint in Bellewaerde het jaarlijkse Halloween evenement. Het park wordt omgetoverd tot n groot griezelfestival. Je loopt er heksen, trollen, zombies en moordlustige dokters tegen het lijf. Bovendien worden de attracties in een eng jasje gestoken, waardoor het echt een unieke ervaring wordt.

De actietickets zijn geldig tm 31 augustus 2018 De actietickets zijn voorzien van een unieke barcode, waarmee gedurende een dag direct toegang kan worden verkregen tot attractiepark Walibi Holland.

myShopi is de nummer 1 promotie en shopping website in Belgi met exclusieve cashback kortingsbonnen van top merken zoals CocaCola, promoties van online Don Eduardo de los Muertos start dit jaar met zijn Halloween Fista Mortal vanaf 13 oktober 2018. Maar hij komt niet alleen. Hij brengt trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters en krankzinnige kampeerders mee. Heel Bellewaerde verandert in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Tijdens deze exclusieve avondopening wordt Halloween in Bellewaerde extra angstaanjagend: 50 figuranten, 4 haunted houses, 2 scare zones en DJ's.

Bellewaerde Park. Bellewaerde park is n van de vele unieke pretparken die Belgi te bieden heeft. Bellewaerde heeft heel veel leuke attracties om te beleven en dieren om te bezichtigen. Op de website van het pretpark, Bellewaerdepark. be, kun je reeds een eerste kennismaking beleven met dit pretpark.Phone: (805) 595-5548 x 6735

Email: [email protected]