Halloween utopolis mechelen programmas

Ontdek de vertoningen van de films in de bioscopen UGC Cinema's Mechelen (ex Utopolis Mechelen) dankzij Cinenews. be. Alle info over de laatste films, vertoningen, trailers, laatste nieuwtjes en nog veel meer De film programmatie voor de bioscoop UGC Cinema's Mechelen (ex Utopolis Mechelen), de trailers, filmrecensies, avant premires, foto's, wallpapers Nederlands Raadpleeg op deze site alle informatie rond deze zaal en de films die er worden gespeeld.

Kurt Verbelen was watching Captain America Fanatics at VIPzaal Utopolis Mechelen with Silke Van Wabeke and 2 others. Bioscoopprogramma van Utopolis Mechelen van tot.

Cultuurcentrum Mechelen Meer informatie Halloween. Van 29 oktober 2018 tot 2 november 2018 Provinciaal Sport en Recreatiecentrum De Nekker. Mechelen Halloween is in het land, en dat zullen ze in Mechelen geweten hebben.

Op verschillende plekken kan je griezelen. Op verschillende plekken kan je griezelen. Zo organiseert de dorpsraad van Walem op vrijdag 26 oktober opnieuw haar jaarlijkse heksentocht Waloween.

Bioscoopprogramma van Utopolis Turnhout van tot. Screen, de lichtjes psychedelische theaterfilm van Rudy Trouv en Simon Allemeersch, gaat vrijdag 14 september in premire in Antwerpen.

In deze voorstelling vertelt een man (Pieter Genard) over zijn dromen, waarin Halloween utopolis mechelen programmas verdwaalt in de diverse fases van zijn bestaan. Hij weet niet meer wie of wat hij is. UGC Cinemas Mechelen; UGC Cinemas Mechelen. SPUIBEEKSTRAAT 5 2800 MECHELEN. 13 Salles. Films vnements Infos pratiques.

ne pas manquer. Kids Club. Luis en de Aliens. dimanche 16 septembre 2018 00h00. Ladies' Movie Night. A Simple Favor. mercredi 26 septembre 2018 19h00. Offrez du cinma! Faites plaisir vos clients etou vos collaborateurs en leur proposant les offres et produits UGC tout au long de l'anne Geen vertoningen gevonden voor Vandaag UGC Cinema's Mechelen (ex Utopolis Mechelen) (Komende vertoningen zondag).

Zo zal in Mechelen een Zombie Outbreak Response Vehicle (ZORV) bezoekers beschermen tegen zombies. In Utopolis Turnhout zal er een huiveringwekkende flashmob te bewonderen zijn. Halloween is traditioneel een filmavond waarbij we ons de stuipen op het lijf laten jagen. Elke maand in Utopolis voor jou en je vriendinnen.

Om 19u30 start de presentatie in de zaal, hierbij worden enkele leuke prijzen verloot. Om 19u45 start de AvantPremire Na de film ontvang je een leuke goodie en start de receptie, waar je gezellig kan napraten. Ik ben een fervente Kinepolisbezoeker, maar toen ik in Mechelen op weekend was, bezocht ik ook eens de utopolis te Mechelen. Het is een erg leuke cinema, die bovendien minder duur is dan de Kinepolis. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids. be en dus niet van goudengids.

be.Phone: (959) 544-9474 x 4173

Email: [email protected]